Mi történik, ha nyáron szedem a Roaccutant?
Évek óta szenvedek az arcommal és az orvos azt mondta,h naptejjel kell kennem magam.
Nem mindenki tudja,hogy milyen, mikor nem mersz tükörbe nézni az arcod miatt :( ez a gyógyszer rendesen kezdi visszaadni az önbecsülésem
"Táplálékozz egészségesen, és az idő múlásával (hormonok) el fognak múlni,hidd el tudom miről beszélek. :D"
Te nagyon hülye vagy, fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. A pattanásokat nem csak a megborult hormonháztartás indukálhatja, hanem ezer-millió oka lehet. Én 21 évesen kezdtem el Roaccutant szedni, mert hallgattam az olyan idióta emberek tanácsára, mint amilyen te is vagy, és azt hittem, hogy majd "idővel elmúlik". Hát rohadtul nem múlt el, csak egyre rosszabb lett az évek folyamán. Az arcomnak köszönhetően teljesen magamba fordultam és antiszociális lettem, ráadásul a gyógyszernek köszönhetően kezdenek eltűnni a bőr alatti csomóim, de már most látszik, hogy csúnya lyukacsos és heges lesz a bőröm. Még költhetek utána 100ezreket lézeres kezelésekre, hámlasztásra, mert a magadfajta "tudja, hogy miről beszél". H_lye barom.
Egyébként 20mg egyáltalán nem sok. Ha csak ennyit fogsz szedni nyáron, akkor nem kell félned, de mindképpen használj azért naptejet. Én is 20mg-al kezdtem, most már napi 50-et szedek. 20-nál szinte alig voltak mellékhatások, most viszont teljesen le vagyok gyengülve. Hátfájás, ízületi fájdalom, gyengeség, orrvérzés, bőr-száj szárazság, bőrgyulladás-ekcéma, extra szem szárazság, szóval a szemedre is figyelj. Ne nagyon nézz a napba és vegyél egy szemüveget.
Köszönöm a válaszodat :) Átérzem a helyzetedet
Csak annyit még,hogy a kúra után ugye regenerálódni fog a szemem és a miután befejeztema a gyógyszert elmúlik a szemszárazság? Azt nen értem,hogy a bőröm hogy nem lesz újra pattanásos? De ugye A szemem rendbe fog jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!