Bakó bernadett kérdése:
Mitől múlik el a parlagfű allergia?
Figyelt kérdés
Mitől múlik el a parlagfű allergia?2015. márc. 14. 09:13
1/7 Trafó1 válasza:
Milyen reakciót produkálsz parfümre.
Ha nem jelentőset csak mondjuk viszketsz akkor nagyon kis menyiségekben megpróbálhatod hozzá szoktatni magad, mondjuk minden nap háromszor egy fültisztítót bemártasz parfümbe és nem látszó helyen a bőrödre kened, ha nincs ellen reakció lassan fokozod a menyiséget, míg elfogadja a szervezeted és nem reagálja túl.
2/7 Trafó1 válasza:
Az előbbin kívül csak a cilíciumot tudom még javasolni, de azt minden alkalommal kell alkalmaznod.
3/7 anonim válasza:
Szedsz rá valamilyen gyógyszert?
4/7 A kérdező kommentje:
Parlagfűre vagyok allergiás nem parfümre hülyék és nem szedekrá semmit
2015. márc. 15. 08:05
5/7 Trafó1 válasza:
Bocs félre olvastam, volt egy ismerősöm ő parlagfüvet evett rendszeresen az allergiája ellen , neki bejött.
Még zsíros kenyérre is tett belőle:-DDD
Mondjuk csak keveset.
6/7 anonim válasza:
A barátnőmnek a kecsketej segített, mert ő is allergiás volt rá.
7/7 PannonVirág válasza:
20 évnyi parlagfűallergiás küszködés után egy ismerős tanácsára elhagytam a tejtermékek fogyasztását. Az allergiám megszűnt. A táplálék intolerancia teszt is kimutatta a tejfehérjére való érzékenységet. Vélhetően ez a fehérje (kazein ) zavarta meg az immunrendszerem ami hibás immun választ (pollenallergia) eredményezett. Mindenkinek jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!