Sárgarépa hogy okozhat vagy egyáltalán okozhat ilyen tüneteket, vagy allergiás lennék rá?
Figyelt kérdés
Ha sárgarépát eszek mindegy hogy főve vagy nyersen teljesen megzavarodok, a legapróbb dolgoktól is röhögőgörcsöt tudok kapni és órákig vagy egész nap szakadok a röhögéstől... Ha nem eszek pár napig sárgarépát akkor olyan kb 36 órán belül teljesen elmúlik az ingerem a nevetésre...
Mégis mi bajom, mi okozza? Allergiás lennék rá, Egyáltalán létezik ilyesfajta allergia?
2015. márc. 2. 13:25
1/5 anonim válasza:
Sargarepa mellett meg mit szedsz be, vagy mit szivsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy mit? Évek óta rendszeresen szedek gyógyszereket, de ezeket muszáj, mármint vérnyomáscsökkentő és gyomorvédő ( sok gyomorsavra ) meg még van pár de azoknak fejből nem emlékszem a nevükre meg hogy pontosan mire kell... De viszont ezeket már évek óta szedem, és répát is fogyasztok szinte minden nap ( nyersen )... és csak most pár napja jött elő ez, aztán valahogy beugrott hogy lehet hogy az, merthogy azt nem régóta eszem rendszeresen, és mikor nem ettem pár napig akkor elmúlt teljesen a röhögés, aztán próbaképpen megettem egyet és kb másfél/két óra múlva megint kezdett rámjönni a röhögés...
2015. márc. 2. 13:51
3/5 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam, nem hiszem hogy a répa okozná, én is szedek vérnyomáscsökkentőt és egy ideig savra is szedtem tablettát, de soha nem kaptam röhögőgörcsöt, legfeljebb ha okom volt rá.
4/5 anonim válasza:
Jobb helyen is szórakozhatnál! Ide segítségért jönnek az Emberek.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem aki szórakozik az te vagy, és nem pedig én, a kérdésem komoly és nem viccből tettem ki...
2015. márc. 10. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!