Ez mi lehet? Lábgomba, vagy valami más? (képek vannak)
Régóta szenvedek ettől a kellemetlen dologtól, jó pár éve, először csak a lábfejemet érte ez, kiszáradt a bőr, majd leestek a bőrdarabok, viszket, néha gennyezik, de nagyon folyékonyan, gyulladt. Voltam vele bőrgyógyásznál, felírt valami kenőcsöt, meg hogy betadine-ozzam be este reggel, és rá a kenőcs, majd zokni. Nos hát ezt csináltam jó ideig, de nem akart szűnni a dolog, úgyhogy abbahagytam. Amikor nem volt olyan dúrva a kinézete, akkor elmentünk wellnessezni, és ott egész nap a klóros vízben voltam, és teljesen eltűnt aznap róla az egész probléma, viszont sajna másnap újra előjött...Vettünk Canestent, ami semmit nem csinált vele, szóval gyanítom hogy nem gomba, aztán amitől kicsit enyhültek a tünetek, az az volt, hogy anyukám a zokniaimat kevesebb mosószerrel, és egy kevés ecettel mossa, de sajnos ez sem hozza meg a várt eredményt...Aztán elkezdtem konditerembe járni, minden kondi után szauna, és eltűnt teljesen. A sebek begyógyultak, a viszketés is elmúlt, viszont egy idő után visszajött megint...Azóta már a talprészemen is kezd fájni, ami lépéskor néha fájdalmat okoz.Elég kellemetlen. Aki tudja mi lehet ez, az kérem írja le válaszba, vagy esetleg a megszűntetésének módját! Képek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!