Létezik, hogy valakallergiás legyen a vízre vagy a szőrtelenítésre?
Fürdésnél a nyakam nagyon piros, hatalmas piros foltok vannak rajta, van hogy a hasamon is, a kezemen is. De főként a nyakamon, de az végig, hatalmas foltokba.
Bár mostanában sokszor van kiütés a kezemen, lábamon, az viszont szőrtelenítés után. (borotva meg epilálás után is)
Szőrtelenítés után szerintem inkább az ott maradt kis szőrtüszők okoznak gondot (az nálam is így van:)).
Itt vannak a vízallergia tünetei:
De szerintem valószínűbb, hogy a szappanban vagy a tusfürdőben van valami, amit használsz, valami olyan összetevő, amit nem bírsz.
Milyen szappant/tusfürdőt használsz, és mióta?
Én most szándékosan csak bevizeztem a nyakam, egyébként most váltottam át éppen a mai nap babára, egyébként a samponra gyanakodtam. de most még tusfürdő se érte, csak víz. :(
Egyébként a szőrtelenítés után egyébként is piros volt, de most hatalmas fehér kiütések jöttek elő, körülötte piros és viszketett nagyon. Ilyen soha nem volt.
Köszönöm a linket megnézem :)
1 vagyok.
Tudnál képet küldeni a kiütésekről? Akár privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!