Ez is betudható a laktózérzékenységnek vagy ez már valami komolyabb betegségre utalhat?
Kb 2 éve vagyok tejcukorérzékeny ami nem azt jelenti, hogy teljesen kizárom a tejes, laktózos dolgokat mert ugye ez lehetetlen. Még a fogamzásgátlómban is van egy minimális laktóz de ez nem szokott problémát okozni. Viszont amit mostanában tapasztalok az az állandó bélzubogás ami nagyon kellemetlen és iszonyatosan hangos. Volt, hogy 2 napig görcsbe rándult a hasam és alig bírtam mozogni. Székrekedésem is volt ami azt jelentette, hogy 4 napig nem volt székletem illetve nem is tudtam elmenni wc-re mert nem kellett, de ez már elmúlt viszont most éjszaka is rám jött a hasmenés meg most nappal már 2x és nem ettem olyat ami árthatna. A hasam állandóan kluttyog tegnap még hányingerem is volt elég erősen. IBS-em van ezt is tudom.
De ez már szerintem eléggé túlment az allergia tünetein. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!