Kiütések, allergiás tünetek, talán Beta-alanintól?
Figyelt kérdés
Beta-alanin szedése alatt nem volt gond vele, amikor szedtem mint mindenki írt a csipkedő bőr érzésről, ezzel nem volt gond. Amikor körülbelül elfogyott a csomag amit vettem azóta ennek már kb 3 hete kiütéseim és nagyon viszkető bőr jellemez. Protein powert is vettem abban az időben amikor ez előjött mondván, hogy attól van azt is leraktam már lassan másfél hete ennek de nem javul. Protein powert máskor is vettem csak akkor csokis ízesítésűt vettem most meg banán eper ízesítésűt gondoltam az ízesítőszert nem szereti a test.
Semmi más szokatlan ételt,italt nem fogyasztottam mostanság.
(Allergiás csak pár éves koromban voltam, tej allergiám volt, de kinőttem sikeresen belőle.)
Mi lehet a probléma ?
#fehérje #beta alanin
2014. dec. 27. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!