Egyszer szedtem magnesium B6-ot kb.3-4 napig bírtam,mert utána mellkhas szúrásokat éreztem egyre erősebben.
Szülés után meg vénásan kaptam magnesiumot ott meg a bőröm viszketett és tele lettem vörös foltokkal.
Néha szívritmus zavarom van ami eléggé idegesít annak ellenére hogy a doki azt mondta nincs komoly bajom.Mindenhol a magnesium jó hatásáról olvasok -De nekem sajnos csak ront az állapotomon.Ezért az ehez hasonló szív vitaminokat se merem kipróbálni mint pl: Q10.
2014. dec. 16. 21:40
1/5 anonim válasza:
Két tök különböző mellékhatásról írsz, szerintem ennyi infó alapján ez pusztán véletlen is lehet. Egyébként szülés után én is tetőtől talpig viszkettem, nagy valószínűséggel a bimbóvédőhöz használt fertőtlenítő volt a ludas (vagy a szilikon, bár azt amúgy bírom).
2014. dec. 16. 21:48
2/5 anonim válasza:
A mellékhatások nagyon gyakran nem magától a fő hatóanyagtól vannak, hanem a tabletta, kapszula egyéb összetevőitől, a hordozó, töltő, bevonó anyagoktól. Ne higgyél el mindent, amit a gyógyszerreklámok mondanak. Orvos kevesebb jót mondhat ezekről, ha felelősségteljesen kell nyilatkoznia.
2014. dec. 16. 21:54
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzá szólásokat!
Én is gondoltam hogy az adalék anyagokra lehetek érzékeny,bár más vitaminoknál és ásványi anyagoknál nem tapasztaltam ilyen intenzív mellék hatásokat.
Valószínű azért 2 különböző a tünet,mert a 2 különböző formában is jutott a szervezetembe a magnesium.Az egyik tabletta a másik vénásan-amint írtam.
2014. dec. 16. 22:09
4/5 anonim válasza:
A Q10 vitamint szedd ha szívpanaszod van, legalább 30 mg-osat. Ettől nem leszel allergiás. Panangint próbálj meg napi 3x1 tablettát beszedni, mert ebben is van magnézium. Nem tartom valószínűnek a magnézium allergiát, mert ez az ásványi anyag sok élelmiszerben is előfordul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!