A macskaszőr allergia hogy "keletkezik"?
Tudom, a macska termel egy Fel d1 nevű fehérjét, ami a nyálával kerül a szőrére, ami allergiát válthat ki.
De hogyan? Úgy, hogy a szőrt beszippantja az ember, és az megtapad az orr nyálkahártyáján? Vagy ha nem így, akkor hogyan?
én vallom hogy minden betegség lelki eredetü.
és ha az immunrendszer valahol lyukad, akkor itt történik támadás. alapjáraton képes lenne leküzdeni mindent.
Az immunrendszer általában akkor gyengül, ha lelkileg rongyok leszünk(
Amit leirtál lehet akár igaz is.
Én együtt nőttem a macskával gyerekkoromban, a gyerekeim szintén. És nem 1-2 cicánk volt. Lakásba is bejártak, na nem éjjel-nappal, de volt, hogy reggel a cica ébresztette őket, mert beszökött :-)
semmi macskaszőr allergiájuk nem volt :-)
részlet innen:
könyvben is kapható :) hasznosnak itélem meg. nekem megvan :-)
"ALLERGIA
-
MACSKÁK
A macska sokkal érzékenyebb a láthatatlan dolgokra, mint az emberek többsége. A macskaallergia
többnyire a személyiség azon oldalával hozható kapcsolatba, amely képes „m
egérezni" dolgokat (női
oldal vagy aspektus) anélkül, hogy ezekre a dolgokra konkrét bizonyítékaink lennének. Az intoleranci
át
pedig éppen azért éljük meg: nem tudjuk elfogadni azokat a megérzéseket, amelyekre nincs racionális
bizonyítékunk. Világos hát, h
ogy a macska a női oldalt, szexualitást szimbolizálja, és minden, alapvetően
női tulajdonságot: gyengédség, báj, szelídség. A betegség üzenete: e tulajdonságok valamelyikét nem
toleráljuk, vagy valaki mással kapcsolatban, vagy saját magunkban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!