Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kinek van fruktóz érzékenysége?

Kinek van fruktóz érzékenysége?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki,hogy megnyertem...nektek mik voltak a tüneteitek? Nektek is összetévesztették az elején a gluténérzékenységgel?
2014. szept. 20. 21:13
 1/2 anonim válasza:
Én is alergiás vagyok rá. Nekem a hasam fájt álandóan és azt mondta a Doki hogy naponta 2 grammnál több fruktózt ne egyek/igyak. És nekem semmivel nem keverték össze.
2015. jan. 4. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég régi a kérdés, de hátha olvasod még. Több év szenvedés (állandó puffadás) után, miután minden féle vizsgálaton voltam már, derült ki, hogy nekem is ilyen gondom van. Egy szemész tanácsára mentem el magán úton kilégzéses tesztre, ami rögtön pozitív lett. Még nagyon az elején vagyok, szigorúan próbálom megvonni a cukrot. Nem egyszerű. Sosem voltam igazán édesszájú, de néha annyira jól esne egy müzli, csoki vagy csak valami keksz. De tudom, hogy csak ártanék vele. Azóta, hogy vagy? Te, hogy tudod megállni az édesség utáni sóvárgást?

31/F

2020. aug. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!