Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez mi lehet? Ekcéma; gomba;...

Ez mi lehet? Ekcéma; gomba; kipállott?

Figyelt kérdés

Pár napja viszketett a nyakam alatt a hajlatnál ( ádámcsutkámnál meg felette) akkor nem volt rajta semmi csak fura volt viszketett, ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor koszos a bőr és dörgölöd de nem hámlik csak olyan ott a bőr megmostam de semmi. Most meg kis piros porsogások vannak ott és viszket. Arra gondolok hogy ekcéma viszont soha nem voltam allergiás semmire pedig már 21 éves vagyok még arra gondolok hogy odafújom a parfümöt és a nagy melegbe kb 1 hónapja kipirosodott kicsit meg viszketett lehet attól van megint?

Vagy nyakig betakarózva alszom a nyakam meg lehajtom és a hajam is ott volt lehet kipállott?? Vagy gomba lehet nyakon mert volt a tenyeremnél de már az se mostanában

tapasztalatok milyen az ekcéma??

Vagy ez ekcéma

2014. aug. 5. 08:05
 1/2 anonim válasza:
Menj el a bőrgyógyászatra!
2014. aug. 5. 08:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Amint tudok persze elmegyek de addig valakinek volt ilyen?? Tapasztalat már nem piros csak érdes a bőr és kiütésszerű
2014. aug. 7. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!