Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen a napallergia?

Milyen a napallergia?

Figyelt kérdés

Üdv.

Most voltunk nyaralni, rengeteget voltunk napon, napi 3-4 órát fociztunk. Naptejet nem szoktam használni, bírja a bőröm, sosem égtem még le. Csütörtökön viszont először bedagadt az egyik ínyem, majd rengeteg apró pötty jelent meg a vállamon és a mellkasomon. Napallergia csak úgy bármikor kialakulhat? Ha most kialakult, később sokkal kevesebb napsütéstől is előjöhet? A kiütések hasonlók ehhez: [link]

2014. júl. 27. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, nekem 14 éves koromban volt először napallergiám.

Az egész kezem tele lett ezekkel a piros pöttyökkel.

És mi akkor Bükkfürdőn nyaraltunk, voltem ebbe az öregasszonyok vizébe, ilyen termál vízbe is, és állítom hogy amiatt jött ez az egész, mert előtte ilyen sosem volt. De azon a nyáron többször is. Aztán következő nyáron semmi.

2014. aug. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!