Lelki tényezők mind igazak, de nem tehetek semmit ellene?
Figyelt kérdés
Tünetek: Bőrallergia egyes szúnyogcsípés esetén, kiütés egyes ruhától. Utóbbi időben egy darázs is megcsípett, attól is szenvedtem 3 napig. Most egy szúnyog csípett meg, fél alkarom bedagadt.
Na már most, az okokat nem tudom megszüntetni. Nincs kilátás, hogy elfelejtsek valakit és újat találjak a helyére, 1 éven belül. Más téren viszont semmi sem sikerül. Állandó, folyamatos stresszben vagyok valami miatt. Néha idegbeteg, türelmetlen, mérhetetlenül elkeseredett, bánatos, na most ha elnyomom akkor megbetegszem, ha kiengedem ember nem marad a környezetemben, mert tudom, hogy annyira elviselhetetlen vagyok. :(
23l
2014. júl. 17. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!