Milyen allergia lehet?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 hónapja jelent meg az első piros folt a hasam alsó részén és feltűnt, hogy nem akar elmúlni, aztán még több folt jött ki a hasamon, a hátamon, a combomon, a hónaljamnál és már a karom felső részén is van 1-2. Nem viszket, nem fáj, de egyre több jön elő és hát nem egy jó látvány így nyáron. Háziorvos aztmondta valamilyen allergia és adott is allergiagyógyszert, ami nem segít. Nem eszek semmi olyat, amit eddig nem ettem és kozmetikumokat se váltottam. Valakinek valami ötlet mire lehetek allergiás?2014. júl. 16. 19:58
2/5 anonim válasza:
En ekcemas vagyok az is viszket,ha a tabletta nem hasznal lehet börgombad van,menj börgyogyaszhoz.
3/5 anonim válasza:
2-es: nekem meg nem viszketett az ekcémám, mégis az volt... nem vagyunk egyformák.
4/5 A kérdező kommentje:
De a gomba az viszket meg hámlik...nem? Meg elvileg az ekcéma is viszket. De nekem nem viszket és nem sebes csak ilyen kis piros pontokból álló foltok, először azthittem skarlátom van, de lázam nem volt. Menjek bőrgyógyászhoz?
2014. júl. 17. 01:42
5/5 anonim válasza:
Minden viszkethet is meg nem is,menj rögtön börgyogyaszhoz,mi innen nem tudunk pontos diagnozist adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!