Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi virágzik ilyenkor?

Mi virágzik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Asztmás vagyok. Egész évben nincs semmi gondom, elvagyok, el is felejtem hogy az vagyok. De nyáron... mint valami pokol. Éjszaka !nyitott ablaknál! (Amúgy nincs semmi bajom ha csukva van) fulladok. Reggelente szintén nyitott ablaknál folyik az orrom, és tüsszögök. Az erdővel szenben lakunk sajnos.... Mi virágzik ilyenkor?
2014. júl. 8. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
főleg a füvek és mostantól a parlag fű is
2014. júl. 10. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
erdő szélén meg a csallán
2014. júl. 10. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
csalán
2014. júl. 10. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:

A fekete üröm és a parlagfű már "tombol" ilyenkor, de lehet bármilyen fűféle is.

Tök mindegy mire vagy allergiás, azt vizsgálat kimutatja ha elvégezteted, de a tüneteket kezeld, főleg hogy asztmás is vagy, allergiagyógyszer vagy homeopátiás hisztamin golyók segítenek a nyári időszakban.

2014. júl. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!