Valaki le tudná nekem írni, hogy milyen tüneteket produkál az aki pollen allergiás?
Szemdagadás, könnyezés, állandósult orrfolyás, tüsszögés. Mivel a fiam a parlagfű pollenjére a legmagasabb besorolás alá tartozik, 6 éves korában tele volt a teste levedző sebekkel. Akkor azt mondta a doki, hogy marad a levegőbe pollen. Addigra a légúti tünetei eltűntek, maradt a testi.
Homeopátiás szereket adtam neki, mára 16 évesen minimális tünetei vannak csak.
Nekem az állandósult orrdugulás megvan,néha tüsszögés,de ami ijesztőnek tűnik az a torok vagy garat (nem tudom pontosan mi) bizsergető érzése.Nem kapar,hanem inkább bizsereg.Ez is lehet pollenallergia?
Fül-orr-gégésznél voltam,aki elég csúnyának találta az orrom,adott orrspray-t és monda,hogy olyan mintha valami folyton irritálná az orrom.Jövőhéten kell visszamennem,de addig gondoltam,hátha valaki okosabb mint én...Köszönöm az eddigi válaszolóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!