Méhcsípésére allergiás lehetek?
Figyelt kérdés
Három napja megcsípett egy darázs/méh, nem láttam pontosan, és első nap semmilyen tünet nem jelentkezett, egy percen belül ki lett szívvas a fullánk, és olyan volt, mint egy szőrtüsző gyulladás. Viszont második-harmadik nap kb kétszeresére dagadt a lábam, és hihetetlenül viszket! Lehetek allergiás? Milyen tünetek jelentkeznek még az allergiával? Hogy kezeljem?2014. jún. 17. 08:46
1/3 anonim válasza:
Ha első nap nem jelentkezett, akkor nem allergia lesz, hanem valamilyen méreganyag ami később szívódott fel. Jódozs be, majd Fenistil géllel kenegesd, és tehetsz rá ecetes vizes borogatást is, de ha rosszabbodik, akkor menj el orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2014. jún. 17. 08:54
3/3 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, engem hétfőn csípett meg, én se láttam, hogy pontosan mi de Fenistillel kenem mondjuk még nem kezd lelohadni de már alakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!