Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Pizzában allergén anyag?

Pizzában allergén anyag?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két hónapban, bármikor ettem pizzát, mindig rosszul lettem. Egyszer ki is hánytam. Mitől lehet?

Glutént nem hiszem, minden nap eszem kenyeret. Fehér kenyeret szeretem csak.

Sajtot is minden nap eszek. Paradicsomot gyakran eszek, sosincs bajom tőle. Én az olivaolajra gyanakszom, más ötletem nincsen. Házi pizzát ettem és rendeltet.

Sonkásak voltak a pizzák, azt is nagyon gyakran fogyasztok, máskor nincs tőle bajom.

Nem esik rosszul rágondolni, nagyon szoktam kívánni a pizzát, mert nagyon szeretem. ÖTlet?

2014. jún. 13. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
A házi pizzától is bajod volt? Gondold végig, mi lehetett benne olyan, amit a hétköznapokban nem eszel?
2014. jún. 13. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Én készítettem a pizzát, mindent úgy csináltam, ahogy szoktam. Semmi új nem volt a dologban... túlságosan sokat sem ettem belőle, hogy ez ok legyen arra, hogy kihányjam.
2014. jún. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!