Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás/intoleranciám lenne?

Allergiás/intoleranciám lenne?

Figyelt kérdés

Már jó pár napja nehéznek érzem a gyomrom, állandóan fel vagyok puffadva, de olyan szinten, hogy már fáj. Sokszor érzem mintha csikarnának belülről, a gyomromban. Ráadásul hasmenés is gyötör.

Ez lehet valamilyen intolerancia?

2014. ápr. 24. 13:13
 1/2 anonim válasza:

Nekem pár hete a glutén-allergiám kezdődött így.Azt olvastam,hogy a későn észrevett laktóz (tejcukor)-allergia is elfajulhat pluszban még glutén-allergiává.

Üdvözlünk az elszegényedők (és az állandóan kaját bio,stb boltokban vadászók) klubjában!Itt Szfváron 714FT-814Ft-900FT egy gluténmentes kenyér kukoricalisztből,riszlisztből,nincsen benne búzaliszt.És még olyant is olvastam,hogy esetleg a sok E-betűs nyers hipermarketes műanyagkaják is rásegíthettek,meg a sok gyógyszer,antibiotikum stb...igaz én sajtmániás és csokimániás voltam sokáig,meg műanyag zselatinos gumicukrok is...de energiaitalt nem ittam,az öl,régebbóta van koffeinallergiám a gyerekkori kólázás miatt.

Most megyek pár nap múlva (házi/körzeti)orvoshoz,hogy utaljon be vizsgálatra,de amióta elhagytam az allergiaokozókat,azóta jobban vagyok,bár az immunrendszerem már évek óta nagyon lent van (lehet a vérnyomáscsökkentőktől és a kövérségtől vagy a panelgettólakásban levő azbesztes szellőzőtől és poratkáktól,vagy mert az elmúlt 15évben fakivágással feltornázták Szfvárt az 5leglégszennyezettebb magyar város közé, a szinte állandó átfújó szél ellenére!).

2014. ápr. 24. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Az étel érzékenység az egyik legáltalánosabb probléma a lakosság körében, miután olyan ételeket szoktunk enni amiket eleve nem is kellene ételnek nevezni..

Nyomass egy tej-gluténmentes étrendet pár hétig, az eléggé valószínű, hogy segíteni fog.

2014. ápr. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!