Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi lehet ez a kiütés? KÉPPEL!

Mi lehet ez a kiütés? KÉPPEL!

Figyelt kérdés

Két-három napja kezdett el viszketni, először csípésnek hittem, de mintha lassan egyre több lenne. (Nem biztos, egyelőre nem tudom eldönteni, hogy több van, vagy csak jobban viszket.) Külföldön vagyok, és nem tudok orvoshoz menni, de elég fontos lenne tudnom, hogy mi lehet ez. Előre is köszi!

[link]

[link]

2014. ápr. 20. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig csípésnek tűnik. Mind a két kép ugyanarról a testrészedről készült? Ha igen,akkor valószínű,hogy ott "megmászott" valami.
2014. ápr. 20. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Az alkaromról készültek a képek, és a felkaromon van még 3-4. Attól rettegek, hogy rühatka.
2014. ápr. 20. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor a karod. A rüh egyáltalán nem így néz ki! Az elsősorban az ujjak között,a csuklónál,könyökhajlatban, hónaljban,hason,combok belső felszínén jelentkezik és apró tűszúrás szerű pöttyöket látni és a rühatka járatait a bőrben. Ez pók,hangya,poloska,bolha,stb. csípés lehet. Pontosan nem lehet megmondani,hogy melyik mert mindegyik tübete ugyanolyan.
2014. ápr. 20. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj, hatalmas kő esett le a szívemről. Köszi a választ!
2014. ápr. 20. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!