Mit tesztek viszketés ellen?
Figyelt kérdés
Voltunk egy napot az auaworldben tegnap párommal, és egyfolytában viszketünk. Hiába kenjük le magunkat krémekkel, olajjal, nem mulik el. Van esetleg erre valami kifelyezetten? Azt sem tudjuk mitől van, máskor is voltunk már ott fürödni,de nem volt ilyen és más fürdőhely után sem!!! A vízre tippelünk, h tul klóros volt... Már nagyon szenvedünk, légyszi segítsetek!!! Egy kétségbeesett 27/L2014. márc. 14. 23:23
1/4 anonim válasza:
jól gondoljátok a víz volt nagyon klóros és kiszáradt a bőr és apró repedések lettek rajta (kis sebek) azért viszket, pár nap és helyre jön
2/4 anonim válasza:
nekem ilyenkor a 10%os ureás testápolók segítettek csak
nagyon durván viszkettem, borzalmas volt
3/4 anonim válasza:
Tiszta szappannal(mosószappan) le lehet áztatni a száraz repedezett hámréteget. Eztán már nincs ami berepedezzen, idővel megszünik a viszketés. De ha ezekkel a márkás tisztálkodó cuccokkal, és tisztálkodás utáni pacsurikkal kened magadat, ezek belekerülnek a repedésekbe, csípnek, szúrnak, marnak!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az ureás testápoló tényleg nagyon jó, igaz én 5% -sat vettem, de már attól is egész más a bőröm, plusszban mostanában használom a nivea zuhanyzás közbeni testápolót, és azóta nem szárad ugy ki a bőröm, csak ajánlani tudom :)
2014. ápr. 17. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!