Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Hogyan zajlik a porallergia...

Hogyan zajlik a porallergia kivizsgalasa, megallapitasa?

Figyelt kérdés
Porallergiara gyanakszom. Mibol all a kivizsgalas ? Vert, vizeletet is vesznek ? Meddig kell varni az eredmenyre ? Mire szamithatok, hany helyre kell elmennem ?

2014. febr. 27. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hol vizsgálják. A hagyományos, vagy egy alternatív rendelőben. A különbség lényeges.
2014. febr. 27. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam, úgy kb ezer éve, akkor az alkaromra csepegtettek anyagokat, amire feltehetőleg allergiám lehet, kiültem a váróba kb fél órát, addig beindult a reakció, viszketett mint a nyavaja, behívtak, megállapították mikre vagyok allergiás, a doki felírt gyógyszer oszt jó napot, lehetett kiváltani.
2014. febr. 27. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont ma voltam.

Menj el mielőbb mert leginkább csak télen csinálják!

Nem nagy dolog amúgy, bekarcolják a kezedet ilyen pöttyökben (az alkarodat) és csöpögetnek rá mindenhova. Nem szabad elfolyni neki, várni kell 20 percet, visszamész és megnézik mi pirosodott ki. Ami piros, arra allergiás vagy. Az viszketni fog de ki kell bírnod, hogy nem vakarod meg, max. fújhatod. Amikor pici voltam nehezen bírtam de most már simán ment :)

Utána letörlik, lefújják valami hideg cuccal, tök jó. Aztán ha nagyon be volt gyulladva valamelyik akkor be is kenik gyulladáscsökkentővel. Ennyi :)) Mehetsz haza.

Jah, kérhetsz rá gyógyszert is.

2014. márc. 4. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!