Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Pollen allergiás vagyok, és...

Erika2014 kérdése:

Pollen allergiás vagyok, és így ez álltal valószínünek mondták hogy akkor az ételek közül a : paprikára, paradicsomra, fahéjra, gyömbérre, dinnyere, uborkara. De hogyan lehet ebből meggyógyulni, vagy lehet egyáltalan?

Figyelt kérdés
Egyszer olyat olvastam hogy a megnövelt kálciumbevitel segít az allergiában ,de ezeknèl is ? Aki tud valami gyogymodot kerem irjon .
2014. febr. 22. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is pollenes vagyok, olyanról viszont nem hallottam, hogy paprikára vagy a többire allergiásnak kéne lennem miatta... Gondolom ezt valami sámán mondta neked.

Meggyógyulni, ahogy te gondolhatod, nem lehet. Tüneti kezelés van, illetve diétával, mozgással és magas vízfogyasztással talán elérheted azt, hogy ritkábban jöjjön elő. Pl.: nekem 1-1 időszakban rövidebb ideig tartott pár hónappal vagy elő sem jött. (Másnak nem változott, nem reprezentatív a dolog, de ez is valami.)

Esetleg tejjel lehet valamilyen keresztallergia, ha minden igaz.

2014. márc. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!