Állatszőr allergia? Megoldás?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 21:08
1/3 anonim válasza:
Én olyan környezetben nőttem feladat hol körülvett a kutya, macska és megannyi állatka, a lehető összes állat szőrére allergiás vagyok, így elkezdtem kizárni az életemből őket, sajnos, pedig nagyon szeretem őket. Illetve, ha tudtam, hogy megyek pl lovagolni, akkor előtte bevettem olyan allergiás gyógyszert amit az orvos ajánlott. Érdemes megkérdezni és tanácsot kérni, hogy mita ajánlanak, mennyire súlyos... Így Te is jobban látod mi tévő légy:-)
2/3 anonim válasza:
Lakásban tarthatsz allergiamentes kutyát. Két fajta létezik a yorkshire terrier és az uszkár. A többi fajtával nem is érdemes kísérletezni, illetve macskával és madárral sem.
3/3 anonim válasza:
Felben meg tudod oldani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!