Valaki volt már allergiás a nizoral samponra? Milyen tünetei voltak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 13:47
1/2 anonim válasza:
Emlékeim szerint az alap összetevői nem olyan különlegesek. Ha azért kérdezed, mert rosszabbodott tőle az állapotod, száraz és hámlik a fejbőröd, stb, akkor keress fel egy bőrgyógyászt, mert a korpásodást (gondolom azért használod) nem gomba, hanem valami más okozza. A pikkelysömör, ekcéma például kifejezetten rosszul tud reagálni a hatóanyagra, teljesen más kezelést igényel, de ha jól emlékszem, erről a tájékoztatóban is írnak.
De bármilyen más gyanús tünet esetén is függeszd fel a használatát, és ha komolyabb a probléma, vagy nem múlik, bőrgyógyász. :)
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! en használtam a sampont es a krémet 2 hete nagyon durva csalánkiütésem van és ödémás a lábam és a kezem (eleinte az arcom volt felpuffadva). Azt mondják nagyon ritka erre a gyógyszerre az allergia. Én nagyon szenvedek nem tudom mikor ér véget.nem hatnak az allergiagyogyszerek kiprobaltam 5 félét. Csak a szteroid vitte le de csak egy napra. (3 hetes Medrolt irtak fel de próbálok még várni nem szivesen szedem be) több orvosnál jartam+surgossegin 2x voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!