Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miféle Allergia lehet ez az...

Miféle Allergia lehet ez az ujjaim között?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nagyon rég óta megvan és nem tudom hogyan tudnám kezelni. Mit javasoltok mennyek el kivizsgáltatni? nem szokott viszketni, néha nem is látszik, olyan mintha sima normális kéz lenne, de néhanapján van amikor ilyen nagyon erőssen "felerősödik-felvilágit". Nem tudom mi okozza és nem tudom mivel kenyni. Ötletek mi lehet és hogy mit tegyek?

2014. jan. 23. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszer jártam így, amikor én birka gumikesztyű nélkül használtam a zsíroldót.

Lehet mosogatószer, vagy bármilyen tisztítószer.

Antiallergén kézkrémet is használhatsz, sűrűn, mert így kép alapján nagyon kiszáradt a bőröd.

Tisztítószerek pedig még jobban szárítják.

Viselj kesztyűt is, hidegtől is lehet, széltől.

Gumikesztyűt használat előtt szórd be hintőporral.

Lehetőleg kamillás, baba hintőporral.

Moss kezet bébiknek gyártott szappannal, kézmosóval.

2014. jan. 24. 06:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen,ez a mosó,mosakodó és mosogató szerektől van,amin a hideg csak ront. Próbáld meg ezeket elkerülni. Tisztálkodáshoz legjobba gyógyszertári kenőszappan,vagy(ne lepődj meg)de az egyszerű mosószappan. Ha mosogatnod kell gumikesztyűben csináld,de abból is csak olyat vegyél,aminek van belső pamut borítás. Kézkrémet csak olyat használj,amiben nincs illat-, színezőanyag,ha máshol nem találsz szintén a patikában van ilyen. A hidegtől védd a kezed. Ha ez nem elég,akkor menj el bőrgyógyászhoz,vagy írass egy enyhe szteroidos krémet (20 gr. Elocom krém + 60 gr. Refrigerans keveréke). A bizsukat bírod? Nadrág csat alatt nem szokott lenni semmi?
2014. jan. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!