Valahol olvastam, hogy laktózérzékenyeknek van valamiféle csepp, ami tejbe csepektetve fogyaszthatóvá teszi azt számukra?
Figyelt kérdés
Ha valaki elküldené ennek a nevét, azt nagyon megköszönném!!2014. jan. 22. 13:34
2/2 anonim válasza:
A tejet nem igazán lehet fogyaszthatóvá tenni. Mindenképpen rossz hatású.
Pusztán a tejcukrot lehet elbontani benne, így nem puffaszt, nem okoz hasmenést. De a fehérjéi még ott lesznek..
A konkrét választ 1. válaszoló megírta, tejcukorbontó enzim lehet csepp vagy tabletta formában is, mindegy. De nem árt tudni, hogy ettől még a tej az tej marad. Finom, de kifejezetten nem ajánlott fogyasztásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!