Vakarózás ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszer csak rám jön egy roham és véresre vakarom magam. Mit tegyek? Már nem bírom.2013. nov. 24. 19:47
1/5 anonim válasza:
Nekem évekig volt ilyen gondom,aztán úgy ahogy jött el is múlt. Érzékenységet nem tudtak semmire kimutatni,de abban az időben éppen bőrgyógyászaton dolgoztam és eleget hallottam,hogy a legtöbb ilyen esetben az ember "lelke" és/vagy emésztése jelez. Nekem abban az időben,amúgy nyombélfekélyem volt. Mindenesetre menj el bőrgyógyászhoz,hátha ki tudnak mutatni valami érzékenységet,de ugyanakkor nem ártana egy emésztőszervi kivizsgálás sem. És pszichésen figyelj oda magadra. Ha nagyon zavar a viszketés,vegyél be antihisztamint (pl. Cetirizin).
2/5 anonim válasza:
Bőrgyógyászatra menj el szerintem!Csak ott tudják megmondani pontosan hogy mitől lehet!
3/5 automatakoktel válasza:
Candidával kéne kezdened valamit.
4/5 anonim válasza:
Ki kell vizsgáltatni, mert sok oka lehet. Pl. akár gyógyszer mellékhatás is, de akár allergia is.
5/5 anonim válasza:
Menj el homeopátiás orvoshoz, de azt is kipróbálhatod, hogy ARSENICUM ALBUM CH9-et szopogatsz minden nap 1-szer 3 globuluszt min. 1 hónapon keresztül.
Ez a szer akkor lehet Neked hatásos, ha más Arsenicum tüneted is megegyezik, pl. iszonyú szomjas vagy, de ha megkínálnak itallal, akkor csak egy kicsi kortyot iszol. (vagy, ha melegtől, meleg ételtől, meleg fürdőtől jobban vagy, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!