Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Melyik Forever terméket...

Melyik Forever terméket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
1-1,5 éve allergiás lettem nagyon sok mindenre (laktóz- és gluténérzékenység, tartósítószerek stb.) és az egyik ismerősöm ajánlotta a Forever termékeket, mert csak helyre kéne hozni a bélbolyhokat és ki lehetne kezelni ezt a problémát. Kérdés az, hogy melyik terméket válasszam? Ugyanis nem akarok többet venni, mert 1 termékük is nagyon drága.

2013. nov. 22. 09:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elolvastam, de ettől függetlenül az ismerősöm még forgalmazza és azok véleményére vagyok kíváncsi, akik használták vagy használják még ezeket a termékeket és őszintén le tudják nekem írni a tapasztalataikat.
2013. nov. 22. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Drágák, GVH elkaszálta őket és nem jobbak a hasonló olcsóbb termékektől. Ha az ismerősöd ajánlotta a bélbolyhaidra, akkor biztos van hozzá remek propagandája is, hogy miért FLP termékkel fogsz csak tudni meggyógyulni. Ismétlem és te is írod, hogy drága, egyet alig tudsz megvenni, akkor minek erőlteted.
2013. nov. 22. 11:39
 3/4 anonim válasza:
Szia Szerintem a Kyani Sunrise ami nagyon jó erre a problémára. A forevert sajnos nem fogysztottam arról nem tudok véleményt mondani de a Sunrise megdöbbentően jó és nagyon finom.
2014. jan. 2. 23:26
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy drága a termékük de nem egy havi adagok vannak bennük, hanem 2-3 havi adag, ha leosztod ugyan ott vagy egy havi más termék adaggal! Én ajánlani tudom bármelyik terméküket, nekem használt saját betegségekre, édesanyámnak és édesapámnak is, próba szerencse alapon kezdtük de már nem vennék más terméket! A panaszaidra a Feelds of Greens-t ajánlanám, a termékek nem tartalmaznak tartósítószert és nem lehet túladagolni sem őket, ha sokat veszel be valamiből, nekünk bevált!
2014. márc. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!