Mitől lehetnek ezek a "kiütések"?
Figyelt kérdés
Nyár vége fele kezdődtek a lábszáramon pattanásszerű kiütések. Nem tudom mitől lehetnek. Erre lennék kíváncsi és, hogy mivel tudnék segíteni rajta. Annyit tudok még mondani, hogy nem az a mélyről jövő, inkább felszín feletti gennyes kiütés. Iskolakezdés óta viszont már csak a combomon vannak, de elég sok.Rettenetesen zavar és nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!:D 15/L2013. nov. 15. 21:46
1/3 anonim válasza:
Igazából ezt így nagyon nehéz megmondani nekem is voltak csak nekem csalán kiütés...nekem változóan jöttek ki mindig mástól azóta voltam allergia vizsgálaton és minden kiderült szóval szerintem csináltass egy tesztet lehet h valami olyan anyagra vagy allergiás amiről nem is tudod h létezik..
2/3 anonim válasza:
Az emberi bőr problémái elég összetett kérdés. Mivel a bőrünk a testünket védi,így okozhat irritációt kívülről jövő anyag is, de jöhet belsőleg is. Figyeld meg, hogy mivel táplálkozol, mennyit iszol, és mit?! esetleg nem vagy-e bármire allergiás, jó-e az emésztésed, mert az allergia és az emésztés szorosan összefügg egymással. Ezenkívül a mosószerek és tusfürdők is teli vannak vegyi anyagokkal, ami irritációt okozhat. Nem beszélve a krémekről, stb. Bőrünkre oda kell figyelni, mert azonnal jelzi ha valami nincsen rendben. Mióta vannak ezek a dolgok? mi történt akkor amikor kezdődött?
3/3 A kérdező kommentje:
Augusztus óta..És hát horgászni voltunk egy bányatónál..ahol fürdeni is szoktunk rendszeresen, minden évben. Eddig nem volt baj.
2014. jan. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!