Véres széklet. Lisztérzékenység? Melyik étellel lehetett a baj?
Orvosnál voltam.Vizsgáljuk a dolgot. 2 hete diétázom.
Most reggel ismét jelentkezett a véres széklet ,pedig már kezdtem örülni,hogy 4szer vérmentes volt.
Kedd: Extrudált rozs kenyér(rozslisztes)+virsli,alma,puffasztott rizs,Krumplipüré,csirkemell ,répa.
Normál széklet.
Szerda ami újdonság Teljes kiőrlésű rozspelyhes kenyér .
Ezt követően 2szer normális széklet.
Csütörtökön is ettem a rozspelyhes kenyérből és Joghurtos puffasztott rizst, Extrudált teljes kiőrlési kenyér (búzalisztes)
Péntek (ma reggelre) Véres széklet .
Aki ért hozzá,mi válthatta ezt újra ki?
Velem is szokott, szeretek megfeledkezni sörözés közben. De hát az ember is képes tanulni, és gyanítom ha ennyire látványosan kikészít téged a glutén, akkor te sokkal jobb tanuló leszel mint pl. én.
Jó neked, több motivációd lesz az egészséges, vagy legalább a gluténmentes táplálkozás szigorú tartásához.
Ne feledd, a cöliákia nem betegség, hanem egy mérgező anyag okozta erős tünetegyüttes, mint a gomba mérgezés. Mindenkire káros, de van akikre jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!