Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Elfog múlni a szemöldök pierc...

Elfog múlni a szemöldök pierc ing miatti gyulladásom?

Figyelt kérdés
Valahol 13/01/17 és 13/01/29 közöt be szurattam egy szemöldök piercinget rá úgy kb. Egy hónappal este viszketett körülötte, én meg fél kómásan megvakartam és belekaptam a piercingbe. Aztán mikor már volt alatta egy kis piros pötty(amiről azt hittük hogy pattanás)el mentem fodrászhoz aki még 2x fésűvel belekapott. Utánna el mentem a patikába betadinért de nem volt helyette adtak rá magnézium szulfátot. Utánna ki vettem,mikor úgy láttam javul vissza tettem,aztán megint ki aztán megint be aztán mikor már tényleg be volt gyulladva végleg ki. Aztán Sudocreammel sikerült leszedni.Mostmár az egészből csak egy kis rózsaszín bőr felület van dudor nélkül. El fog ez még múlni? Ha igen mivel? Valaki mondta hogy szedjek magnéziumot. Vagy valami kenőcs? Vagy elmúlik ez magától? Attól félek hogy túl sok idő telt el és már nem múlik el.(Az "ilyen barom nem lehetsz" kommenteket mellőzni kérem,mert én se tudom hogy hogy lehettem ekkora idióta hogy 3x vettem-tettem ki-be).
2013. okt. 9. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
szia,sztem nem,mivel ez egy heg.nekem is volt szemöldökpiercingem,de mindig belekaptam,igy kivettem kb 8 éve,és látszik a helye,bár nagyon halvány.
2013. okt. 9. 10:30
 2/3 anonim válasza:

én egy buli előtt vettem ki, ez volt 4éve. reggelre benőtt, de úgy, hogy nem tudom megmondani, hogy pontosan hol volt a helye.

lehet kapni hegre olyan kenőcsöt, ami halványítja, vagy el is tünteti, de iszonyú drága. kérdezd meg gyógyszertárban.

2013. okt. 13. 11:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Oke,koszi
2013. okt. 13. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!