Milyen kiütésem lehet?
Figyelt kérdés
A lábamon megjelentek kiütésszerű foltok, fehér színűek, és sok van belőlük és felfele terjednek, szóval egyre több van már a combomon is, a sípcsontomnál kezdődtek. Gyanakodtam napkiütésre, mert fehér bőrű vagyok, és most idén először szántam rá magam, hogy lebarnuljak, és már egész jó barna lettem, mert minden nap napoztam, de csak a héten jött ki először. De néztem képeket a meleg és a napkiütésről egyben és nem is hasonlítanak rá a foltok. Amúgy néha jobban látszik, néha nem is látszik, és nagyon viszket. El szeretnék menni a bőrgyógyászhoz, de nem rendel jelenleg, szóval várnom kell hétfőig. Addig esetleg tudtok valami tippet adni mi a fene lehet ez, hogy ne idegeskedjek? Köszönöm :)2013. aug. 9. 09:53
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos de kiütésekre (allergiás) nekem fenistil kapszulát írtak viszketésre meg fenistil gélt. Mondjuk az én kiütéseim vörösek voltak.
Ha bőrgyógy nincs menj háziorvoshoz. Ha az sem elérhető akkor gyógyszertárban a gyógyszerész is tud adni valamit amivel kihúzod hétfőig...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!