Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Tenyérnyi folt (kiütés) lett...

Tenyérnyi folt (kiütés) lett rajtam. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Soha nem volt érzékeny a bőröm, nem voltak kiütéseim. Tenyérnyi vörös folt lett a hátamon, deréktájban. Éles határvonala vam, az egyik felén megfolyt, pöttyös. Mitől lehet? Nem ittam, ettem semmi olyat, amit máskor nem. A doki nem mondott semmit, írt allergiatablettát, rázókeveréket. A link a képhez:

[link]

2013. jún. 30. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:
így sokat nem tudni. lehet meleg allergia (UV), esetleg volt e kullancsod hónapon belül. de inkább nézesd meg egy bőrgyógyásszal.
2013. jún. 30. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Kullancsról nem tudok, viszont múlt héten a két karomon pöttyök lettek, piros és megvastagodott a bőr, napozás után. Ez elmúlt 3 nap alatt, majd jött a hátatra ez. De napon azóta nem voltam. Akkor tehát ez sem valószínű.
2013. jún. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!