Mitől vagyok kiütéses és ez mi? Eddig ilyen még sosem volt.
Figyelt kérdés
Pár napja először a számban keletkeztek (ami nagyon fáj), majd a kezemen, a tenyeremen is vannak, és most már a térdemen is és a lábujjamon is van kiütés, és néhány a mellkasomon és a hátamon.
Apró pici piros pöttyök, amik nem viszketnek, hanem érintésre fájnak, és úgy veszem észre, hogy növekszik a számuk.
Annyi változás történt, hogy a barátnőm kapott degukat (rágcsálókat), és vele játszottam, és arra gyanakszom, hogy rájuk vagyok allergiás. Ez lehetséges?
2013. jún. 30. 10:12
1/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg régen volt tengerimalacom és futóegerem, és akkor nem volt semmi bajom.
2013. jún. 30. 10:14
2/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul egy hete játszok velük, és 2 napja jelentkeztek a tünetek.
2013. jún. 30. 10:16
3/5 anonim válasza:
S miért nem orvossal osztod meg a tüneteidet és az aggodalmaidat?
4/5 A kérdező kommentje:
3 orvosnál jártam, egy se tudta megmondani.
de azóta már elmúlt, és kiderült, nem a kisállatoktló van.
2013. júl. 17. 17:05
5/5 A kérdező kommentje:
3 orvosnál jártam, egy se tudta megmondani.
de azóta már elmúlt, és kiderült, nem a kisállatoktól van.
2013. júl. 17. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!