Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Papir allergologustól. Kivizsg...

Mackó3 kérdése:

Papir allergologustól. Kivizsgálás eredménye cladosporium 3/3, allergia azt tudom de milyen erös?

Figyelt kérdés
cladosporium 3/3
2013. jún. 11. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Fura, mert nekem keresztekkel jelölték a leletemen az allergia súlyosságát (igaz jó pár éve volt már), és 3 kereszt a legsúlyosabb. Lehet, hogy nálad ez a 3 keresztnek megfelelő fokozat.
2013. jún. 11. 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
na én Felvidékröl írok és lehet itt más a módi,nem tudom,de a cladosporium egyfajta gomba...az 3/3-as és a füzfa 4/4-es...nem találok jó oldalt ahol utána nézhetnék a gyerek allegologusa meg összevissza beszél...azt mondja szezonális allergia,akkor meg minek kell szedni honapokig, még télen is a gyógyszereket?...már 8éves mult a gyerek és három éves kora ota tömi...
2013. jún. 11. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A cladosporiumról valami penészgomba, de az akárhogy is nézzük nem szezonális, lényegében egész évben jelen lehet, úgyhogy én sem értem mit akar a doki. Mindenesetre ha használnak a gyógyszerek akkor érdemes szedetni a kisgyerekkel. Gyerekkoromban én is allergiás voltam egy csomó dologra, évekig szedették a gyógyszereket velem, aztán elnőttem, vagy nem tudom, mert már semmi allergiás tünetem nincs vagy 12 éve.
2013. jún. 11. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
*cladosporium valami penészgomba
2013. jún. 11. 14:56
 5/6 anonim válasza:

A doki azt szeretné ha a vele szerződött gyógyszerforgalmazó jól járna.

Tippre a 3/3 és a 4/4 a legsúlyosabb kategória (hiszen az értékük 1, tehát a nagyobb szám (3 - 4) max a skála szélességét és a súlyossági fokozatok megkülönböztethetőségére utalhat.

Az allergia meg ....

hát jó kérdés... 3 évesen kezdtem allergiás aszthmás pályafutásom vénás diafilinnel a mentő után ... :D Az allergiateszt meg csúfos kudarcot vallott, mert a karomba karcolt allergénektől egyöntetű vörös lett a teljes karom, meg is kaptam hogy miiiindenre allergiás... éés Naggyon :D

A gomba nekem is betett, betezs a mai napig: nem nagyon tesznek jót a nedves, vizes falú dohos helyek, pláne ha ráadásul a szoba északi fekvésű is... Szerintem ha van rá mód jót tenne egy szobacsere.

A virágporok allergiája áááltalában szexuális problémákra utal, mindenesetre nekem az tett jót ha minél többel kapcsolatba kerültem virágporból (ez a homeopátia lényege, mindenféle méregdrága lötyi nélkül (kutyaharapást szőrével)

Lelki szempontból meg az allergia valamire adott túl erős reakció. Az illető akarva akaratlan, tudatosan vagy alatta, valamit túlreagál, próbáljátok kideríteni hogy mi az oka.

Szóval én biztos nem mérgezném a gyermekem mindenféle orv-osságokkal ;)

2013. jún. 13. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm föleg az utolsónak...ez a rengeteg gyógyszer szószerint mérgezés...föleg hosszutávon :(
2013. jún. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!