Már nagyon kétségbe vagyok esve a bőröm miatt. Mi lehet a probléma?
Már 3-4 éve küszködök egy betegséggel, és fogalmam sincs mi lehet. Az orvosok mondtak már ekcémát, psoriázist(pikkelysömör) és csak írták,írták a különböző kenőcsöket, gyógyszereket . Lassan másfél két éve járok egy magán bőrgyógyászhoz és kísérleti nyúlnak érzem magam... általában 2-3 hetente szoktam menni és minden egyes alkalommal más-más kenőcsöt írt fel.
Tehát ilyen gyulladásos sebekról van szó, röviden annyi hogy kiszárad a bőröm, viszket, és kisebesedik egy két helyen, most épp a jobb karomon van 2 hatalmas góc, és a lábszáraimon is néhány. A legnagyobb gond az hogy ezek a sebek kinedvesednek és amikor alszok akkor meg dörzsölődnek.
Ezeket próbáltam eddig persze sikertelenül: Elocom,homoktövis krémek,protopik,advantan,flucinal . még sok van de főleg ezeket használtam.
Az egyedüli gyógyszer ami segített eddig az a MEDROL volt de azt már nem merem szedni mert előbb utóbb búcsút mondhatok a szervezetemnek.
És még rá is tesz az egész egy lapáttal hogy szakács szakmára szeretnék jelentkezni és ilyen betegséggel nem lenne előnyös...
Kérem segítsenek ! (19/f)
Figyelmedbe ajánlom pl. a youtube-on látható filmeket a Moksa Elixírről. Nézz utána, olvass róla, gyűjtsd az információt! Világszabadalommal védett a termék, OÉTI notifikációs számmal rendelkezik. Elsősorban krónikus problémák esetén segít.
A magyar orvosegyetemen is folyik ma már homeopata képzés.
Jó egészséget kívánok szeretettel. Ha tudok segíteni, keressél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!