Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mostanában gyakran tüsszögök....

Mostanában gyakran tüsszögök. Allergiás vagyok?

Figyelt kérdés
Van 2 hörcsögöm és 1 kutyám (a kutyát elvitte a tesóm 2 napja..) lehet hogy allergiás vagyok? Vagy mitől lehet? :s Mert jó lenne tudni.. Anyukám cigizik lehet hogy a füsttől? Bár amikor nem cigizik akkor is tüsszögök..:SS Légyszi segítsetek..

2012. aug. 24. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy allergiás vagy. Lehet, hogy csak úgy tüsszögsz.

Bár gondolom hörcsögöd és kutyád nem azóta van, mióta tüsszögsz.

Ha elmész a háziorvoshoz, ő ad beutalót és tök fájdalommentesen viszonylag gyorsan megállapítják, hogy mire vagy esetleg allergiás.

2012. aug. 24. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ma voltam orvosnál (kicsit más tünetekkel: orrfolyás, szemviszketés stb. de a lényeg szerintem ugyanaz) Azt mondta, hogy mivel nagy szárazság van rengeteg por és pollen van folyamatosan a levegőben. Így - remélhetőleg csak rövid ideig - azok is allergiás tüneteket mutatnak, akik amúgy nem azok.

Szóval, ha minden jól megy hamarosan elmúlik a tüsszögésed.

De, a cigi füst még tuti, hogy ront a helyzeten.

2012. aug. 24. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Hörcsögöm nemrég lett július 16. án.. Elején még semmi nem volt mostanába kezdtem el tüsszögni..x/
2012. aug. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!