Mit csináljak? Életem végéig orr spray-n élek majd?
Figyelt kérdés
Az a problémám lenne,hogy áprilisba volt egy arc-homloküreg gyulladásom!Akkor a háziorvosom,diapulmonos gőzölést,rihonspray plus használatát,és doxycyclin szedését javasolta.El is múlt a gyulladás...a rémálom ez után kezdődött!Azóta nem tudok létezni orr spray nélkül,folyamatosan használnom kell a rihonspray plust,pontosabban elmentem füll orr gégészhez,ő azt javasolta,hogy szedjek Cezerát(allergiások is ezt szedik,nekik is csökkenti a duzzanatot),és naphazolin orrcseppet keverjek First sprayvel,és így fújjak az orromba...azt mondta 10 nap múlva javul az állapotom,mert csúnyán duzzadt és száraz az orr nyálkahártyám,a sok sprayzéstől(Heti egy sprayt elhasználok).Viszont javulás nem történt!Nagyon el vagyok keseredve,nem látom már az út végét,hogy mikor lábalok ki az állandó orrspraykből,test helyzettől,és napszaktól függetlenül,3-4 óránként bedugul az orrom....orrsövény ferdülésem nincs,azt is megnézte a fül-orr gégész....2012. aug. 9. 10:42
1/3 anonim válasza:
Probald meg a aerius nekem hasznàl
2/3 anonim válasza:
Az orrsprayt nem is szabad 4-5 napnál tovább használni, rá is van írva, mert (kicsit faramuci) orrdugulást okozhat.
Hagyd abba a használatát, szar lesz először, de 3-4 nap múlva elvileg elmúlik a dugulás is.
3/3 anonim válasza:
Volt ilyen problémám nekem is, nekem egy kolléganőm mondta, hogy az orrspray/orrcsepp is tud "függőséget" okozni, próbáljam ki, hogy három napig nem használom, higgyem el, el fog múlni. Én nem hittem ebben a hülyeségben, meg egyébként is, hogy tudnék aludni úgy, hogy nem kapok levegőt? Aztán már annyira kikészült az orrnyálkahártyám, hogy gondoltam mégis megpróbálom. Volt két pokoli éjszakám, de aztán tényleg elmúlt az orrdugulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!