Bőrgyógyásznál van esély rá, hogy legalább megnézi, milyen problémám van, akkor is, ha nincs időpontom?
Figyelt kérdés
Bizonyos helyeken magánorvosok ennyit el szoktak engedni, bár allergiásak rá, ha valaki nem kér időpontot. Viszont egy sürgős esetben, pláne úgy, hogy nem kezelésre van szükség, hanem egyelőre egy gyors diagnosztizálásra, talán tesznek kivételt. Tapasztalataim szerint van is sokszor 10-20 perc két páciens között, amikor nijcs bent senki. Persze nem zaklatnám őket, ha nem lenne fontos. Ismertem rá példát, és szükségem lenne rá. Hogy látjátok, mit gondoltok?ápr. 14. 20:17
1/6 anonim 

válasza:

Diagnosztizálásra eléggé kizárt, hogy soron kívül bevesznek, szerintem jogosan. Kivétel, ha valami vészhelyzet van, de az meg elég valószínütlen.
2/6 anonim 

válasza:

Orvosfüggő.
De miért nem kérsz időpontot? Felénk Dunát lehet rekeszteni bőrgyógyászokkal, már másnapra találok mindig, ha valami probléma felmerül...
Egyébként mire gyanakszol, amit csak diagnosztizálni kell?
5/6 anonim 

válasza:

A sürgősséget nem te határozod meg, hanem kritériumok határozzák meg. Egy állami rendelésen ha nem látják sürgősnek, akkor nem vállalnak, csak időpontra, magánban van esély erre, de ahol igen, ott akár emiatt felárat is felszámolhatnak, rá kell kérdezni ott ahová akarsz menni.
6/6 anonim 

válasza:

Sürgős esetben aznap is mehetsz, én már voltam így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!