Doxycilinre allergiás vagyok.Akkor amoxycilint szedhetek? Nincs pènzem gyógyszerre,de beteg vagyok,ez van itthon.
Figyelt kérdés
márc. 26. 21:15
1/8 anonim 

válasza:

Hát azt senki meg nem mondja neked. Mit jelent nálad az az allergia? Ha fulladást, akkor én nem kísérleteznék. Ha kiütéseket, akkor lehet kísérletezni.
3/8 anonim 

válasza:

Holnap hívd fel a háziorvosod és kérdezd meg.
4/8 anonim 

válasza:

Nem értem az egészet. Ha allergiás vagy erre, akkor az orvosoddal miért nem közlöd mielőtt felírja? Na meg meg szokták kérdezni is. Antibiotikumot nem úgy szedünk, hogy az van otthon, hanem ha kell és amit az orvos javasol.
5/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam,nem lett gond.Viszont 2019-ben lejárt.Az nagy gond?
márc. 27. 03:48
7/8 anonim 

válasza:

Ezt megint nem tudhatjuk. Elveszthette a hatását, de lehet, hogy nem. Mérgezővé nem válik.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
márc. 27. 12:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!