Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Télen-nyáron folyik az orrom....

Télen-nyáron folyik az orrom. Mit tehetek? A háziorvosom csak széttárja a kezeit ... . De én mit tehetnék?!?

Figyelt kérdés
jan. 4. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Magánban menj allergiavizsgálatra.
jan. 4. 10:50
 2/8 Mad Max2 ***** válasza:
92%

Több oka is lehet...

Pl: poratka allergia

orsövényfedülés

krónikus arcüreggyulladás

orrpolip

reflux is okozhat ilyesmit

Érdemes elmenni a fülorrgégészetre első körben...

Amugy nekem is hasonló tüneteim vannak vagy 30 éve, de szedek gyógyszereket igy kibírható.

Van poratka allergiám és orrsövényferdülésem, amit eddig sose mertem megoperáltatni

jan. 4. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Bor, sör, kávé szokott menni lefelé?
jan. 4. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Egyoldalú hiányos táplálkozás sok cukor sok fehérje szénsav műételek , öblítő vegyszerek por esetleg tabletták oltások.
jan. 4. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Allergológushoz menj. Nejem poratka allergiám van, ami sajnos bármikor kijöhet. Gyógyszer segít. De ahhoz először tudni kell, hogy tényleg allergiás vagy-e.

Allergia vizsgálat van államiban is, bőrpróbás, de most csináltasd meg, mert nyáron nem csinálják. Magánban vérvételes van, azt egész évben lehet.

jan. 4. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
14%

3. kérdésem nem hülyeségből írtam és ha tudsz normálisan válaszolni, én is tudhatok valamit reagálni, amit te esetleg nem tudsz.

Nagyon szánalmas, hogy buta emberek leminősítenek, sajnos ilyenek miatt nem érdemes itt segíteni, mert pofátlanok, nem érdemlik meg.

jan. 4. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
C vitamin hiány!!!!!!! Fogyassz lehetőleg c vitamintartalmú ételeket gyümölcs, gyümölcslé, savanyuság, paprika a király. De még ez is kevés. Kristályos aszkorbinsavat vegyél és azt tedd mindenbe. Levesbe, teába, gyümölcslébe
jan. 9. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam bevált a kefir használata.6-8 hónap után egyszer csak eltűnt a 2o éves szipákolásom. Heti 1 -1 és fél liter kefir fogyasztása után.
jan. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!