Hasamon vörös folt benne kis hólyagok mi lehet?
Figyelt kérdés
A napokban azt éreztem, hogy mintha picit égne egy ponton a hasamon a bőr, viszketett is sokszor, aztán 1-2 napra rá nagyobb lett az átmérője a vörös foltnak, aztán kitapintható kisebb hólyagok benne, kenegettem bőrápolóval meg gomba ellen, de semmi, viszketni is akkor viszket ha hozzáérek, viszont ahogy most láttam, kezd kialakulni megint egy kisebb folt…most így karácsony előtt nem hiszem, hogy egyhamar kapok időpontot. Mi lehet ez? Illetve mit lehet ellene tenni?tegnapelőtt 09:13
1/2 anonim válasza:
Látatlanban sajnos nehéz tippelni, sok minden lehet. Nem fotóztad le esetleg? És a fotót belinkeled, például kepfeltoltes.hu
2/2 A kérdező kommentje:
Délben el lett küldve egy doki ismerősnek a kép és azt mondja, hogy a kollégái szerint herpesz alakulhatott ki a hasamon. Ilyen lehetséges?
Illetve tudni kell azt is, hogy borotválkoztam előtte, elsőnek azt hittem szőrbenövések de nem hiszem
tegnapelőtt 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!