Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ezzel a problémával ki hol...

Ezzel a problémával ki hol kezdené?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül másfél éve kezdődtek a tüneteim,kb 2 havonta egyszer javarészt este-éjszaka nagyon erős gyomorfájás hányással egybekötve,ritkább esetben hasmenéssel.A gyomorfájást nem tudtam mihez kötni,egyedül az SBO-n NoSpa és Algoflex kombó vitte ki,semmi házi gyógyszer nem segített.Ezt követően gyomortükrözésen refluxot állapítottak meg,amire reggelente 20mg-os Ludeát szedek. Kicsit mintha javított volna a helyzeten,a savamat nem érzem feljönni a torkomba.A gyomorfájás még mindig előfordul kb az említett rendszerességgel.A székletem az utóbbi időben sárgásabbnak mondható.Kimondottan a rosszullétekek bolti tortához tudom kötni,a legutóbbi 2 esetben mindig akkor éjjel voltam rosszul,ha azt fogyasztottam.Semmi más süteménytől nincs bajom.Glutént,tejet,tojást stb,ami ugyan úgy a torta összetevője lehet, ugyan úgy fogyasztok normál rendszerességgel,mint bárki más.Szerintetek hol lenne érdemes folytatni a kivizsgálást? Sok rosszat hallok ezekről a magán intolerancia vizsgálatokkal,hogy nem túl megbízhatóak

tegnapelőtt 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én epe problémára gondolnék, de a refluxra szedett gyógyszert sem zárnám ki. Csakhogy én nem vagyok orvos. Ha rosszul vagy egy tortától, akkor egyél másfajtát. Szerintem menj le a háziorvoshoz, mondd el a problémád, és majd ő megmondja van-e értelme bármilyen vizsgálatnak.
tegnapelőtt 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!