Orrpolip miatt lehet?
Figyelt kérdés
Már 2-3hete el van dugulva az orrom semmi más csak ennyi, az orrspray segít de ahogy elmúlik a hatása újra eldugul mitől lehet ?tegnapelőtt 15:44
1/4 anonim válasza:
Túl sokáig használtad az orrsprét, le kell magad szoktatnod.
2/4 anonim válasza:
Ja ezek az orrsprayk, ha napi többször fújod már 3-4 nap után is elvonásokkal járnak. 2-3 hétnyi orrspray után meg már full attól dugul be...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát? Akkor miért dugult csak úgy be az orrom az első nap nem voltam náthás semmi?
tegnapelőtt 18:12
4/4 anonim válasza:
Nálam ez úgy van az egyik hajlamos eldugulni (főleg mikor ki vagyok száradva - vagy a szobában pl meleg van és kiszárad a levegő). Én ezt sokszor úgy oldom meg, lefekszem, úgy hogy ellentétesen (kicsit ferdén tartva a fejem , kb az orrom teteje van vízszintben) és úgy maradok ilyen 10 perc alatt kidugul. Ha nem (nem vicc) nyomok 10 fekvőt (vagy valami mozgást) hogy meginduljon a vérkeringés - majd visszafekszem abba a helyzetbe (tehát a bedugult orral felfelé) aztán várok.
Néha aztán én is vissza-vissza szokok (pl betegségeknél) mert az egyik orrom 4 nap után hajlamos rá. Én úgy szoktam leszokni eleinte az egyikbe nem fújok (semmit). Utána ha jó akkor a másikba csökkentem (egyre kibbeket nyomok be) és követem a fentebb leírt módszerem ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!