Diu9722 kérdése:
Hajfestés után gennyes fülek, évekig semmi gond nem volt és hirtelen ez elő jött, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémával kapcsolatban fordulok hozzátok, hogy nem értem miért van az,hogy évek óta festék a hajam,mindig minden rendben volt és egyszercsak elkezdődött,hogy festés után gennyedzik mindkét fülem. Nagyon fáj,hajam bele ragad, ez eltart több mint egy hétig is. Nagy szenvedés csak. Élő jöhet csak így a semmiből hajfestékre allergia? Lehet ellene tenni valamit?nov. 8. 12:42
1/6 anonim válasza:
Az első alkalomnál el kellett volna menned dokihoz
2/6 A kérdező kommentje:
Mentem,de nem vizsgáltak ki,mert hogy nem volt időpontom. Mire kaptam volna,addigra el is múlt volna és mit mutatok meg aztán? Kéne látnia az orvosnak hogy is néz ki a fülem..
nov. 8. 12:58
3/6 anonim válasza:
De miért nem szólsz a fodrászodnak, hogy valami gond van a hajfestékkel? Ha orvoshoz nem mész el, akkor csak vele tudsz ellene tenni, márkát cserélni, tesztelni, hogy mitől van probléma.
A kézenfekvő megoldás egyébként a festés abbahagyása.
4/6 A kérdező kommentje:
Mivel hogy a fodrászom se tudja,mi lehet az oka,mert több éve festem és soha semmi gond nem volt. A semmiből jött ez. És szeretnék utána járni, hogy mitől lehet ez? Esetleg volt e valakinek ilyennel tapasztalata.
nov. 8. 13:33
5/6 anonim válasza:
Bármikor kijöhet az allergia, hiába fested évek óta a hajadat.
Alapvető a fokozatos váltás, hogy kiderüljön, mire vagy allergiás, vagy a festés teljes abbahagyása, és gyógyulás/pihentetés után a visszaterhelés.
A fodrászt pedig lecserélném, amelyik nyugodt szívvel festi be újra a hajadat ugyanazzal, miután gennyes sebeket okozott, mert ez nem szakember, csak egy kókler.
6/6 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy a gyártó változtatott valamit a festék kémiai összetételénél. A fodrászat meg kényes terület, sose lehet tudni, hogy két vendég között a fodrász mennyire sterilizálja az eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!