Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Bilastin Teva - vélemények?...

Bilastin Teva - vélemények? Ezt írta fel az Orvos, de a sok mellekhatás miatt nem merem szedni. Plusz a Nasotason orrsprayt írta még fel, de ennél is több a mellekhatás mint pl a Mometason Sandoz - nál 😥 Tanács? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Bilastin Teva 20mg + Nasotason- mellekhatások-hatékonyság - vélemények

#Bilastin Teva 20mg #Nasotason orrspray #Vélemények
nov. 6. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy a betegtájékoztatót ne olvasd el, mert nem érted. Az orvos azért írta a gyógyszert, hogy segítsen rajtad. Nyilvánvalóan vannak olyan panaszaid, amiken tudnának is segíteni ezek a gyógyszerek, ha használnád. Mellékhatások nem mindenkinél jelentkeznek. Meg akarsz egyáltalán gyógyulni?
nov. 6. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Megakarok gyógyulni.

De pár hete még fulladasos rihamsim, hörgőgöcsöm volt es nem kaptam szájon levegőt.

Covidos voltam, kórházba kellett menni mert a vizet sem tudtam lenyelni.

A kórházban kaptam antibiotikumot ott jött ki a hörgőgöcs és bevörödödött a nyakam is.

Szteroid injekciót kaptam vénába 3x utána meg berodualos inhalálást 4x

Azóta iszonyatosan félek.

Ha egy ilyen roham véletlenül itthon tör rám, akkor megfulladok.

Mellkas CT-n tüdőm tiszta volt.

Légzésem azóta nehézkesebb.

Csak hangszalagom mozog, a másik évek óta paradmedian állásban fixalt.

Ezért félek ezektől, mert a leírásban ott szerepel a nehéz légzés is.

Szóval, DE MEGAKAROK GYÓGYULNI, CSAK AZ UTÓBBI HALÁLKÖZELI ÉLMÉNY MIATT ISZONYÚAN FÉLEK.

nov. 6. 23:55
 3/5 A kérdező kommentje:

* fulladásos rohamaim

* csak egyik hangszalagom mozog

nov. 6. 23:57
 4/5 A kérdező kommentje:
* ja és ezenkívül agyi cavernomaim vannak es voltak korábban epilepszias rohamaim, amire gyógyszert kell szednem életem végéig.
nov. 6. 23:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja és nem vagyok allergiás. Nem szoktam tüsszögni, szemviszteés semmi ilyesmi.

Akkor csordogál hátra a váladék az orromból ha beteg vagyok, meg utána.

De mindig mometasont írnak fel, amitől szintén hátra csorog és köpködök tőle 2hétig is.

Plusz maga az orrspré is hátra folyik, az meg megmarrja a torkomat és elrekdek tőle totál.

nov. 7. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!