Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Valaki járt már úgy, hogy...

Valaki járt már úgy, hogy semmilyen szemcsepp nem oldotta meg az allergiás problémát?

Figyelt kérdés

Pillásnál voltam aki UV-val csinálta a pillám nem pedig ragasztóval.

Azóta piros a szemem valamint, olyan tüneteim vannak mintha kötőhártyagyulladásom lenne.

Visine szemcseppet használok 2 hete, de még mindig nincs változás. Vettem másik szemcseppet (Taleum) hatha ez segítene. Mivel próbálkozzak még szemcseppen kívül?

Termeszetesen nem szeretnek jatszani a latasommal, de megvettem ezt a szemcseppet ma használtam először..hátha..!

okt. 21. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz és írass rá szemcseppet. Amíg nem jutsz el hozzá, rakj a csukott szemhéjadra 1-1 vékony szelet nyers krumplit. Ezt akkor szokták, ha hegesztés vagy egyéb éles fény miatt bevörösödik a szem, elvileg segít valamennyit.

Valószínűleg nem bírja a szemed az UV-t. Ha eddig a ragasztótól nem volt gond, én a helyedben a későbbiekben csak ragasztatnám a pillát. Természetesen gyógyulás után.

okt. 21. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Iskolás vagyok..hetvegen lenne programom ahova nem szeretnek így menni, van esely arra hogy elmúlik?
okt. 21. 21:20
 3/4 anonim válasza:
Fényhatásra kötő műszempillaragasztóval készült a pillád, ami UV fény hatására polimerizálódik, tehát nem az "UV"-val. Ez egy szaruhártyasérülés, amit a szemhéj alá bejutott UV fény, ami abszolút no way kategória. Vagy beszélgettetek, vagy nem zár jól a szemed, vagy szarul dolgozik a pillás és rosszul ragaszt le és/vagy az alátétre támaszkodva csipeszével megnyitogatja a szemedet munka közben. Nyugtató szemcsepp, ha nagyon durva, akkor orvos, ÉS mindenképpen jelezz vissza a pillásnak, hogy a későbbiekben felelősségteljesen tudjon dolgozni úgy, hogy nem károsítja, veszélyezteti a vendégei testi épségét.
okt. 22. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:
A szemem mar nincs verbe ez a szemcsepp használt, viszont mostmár a szemhejam van meg dagadva ezáltal az egyik szemem kisebb mint a másik..
okt. 24. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!