Valaki járt már úgy, hogy semmilyen szemcsepp nem oldotta meg az allergiás problémát?
Pillásnál voltam aki UV-val csinálta a pillám nem pedig ragasztóval.
Azóta piros a szemem valamint, olyan tüneteim vannak mintha kötőhártyagyulladásom lenne.
Visine szemcseppet használok 2 hete, de még mindig nincs változás. Vettem másik szemcseppet (Taleum) hatha ez segítene. Mivel próbálkozzak még szemcseppen kívül?
Termeszetesen nem szeretnek jatszani a latasommal, de megvettem ezt a szemcseppet ma használtam először..hátha..!
Menj el dokihoz és írass rá szemcseppet. Amíg nem jutsz el hozzá, rakj a csukott szemhéjadra 1-1 vékony szelet nyers krumplit. Ezt akkor szokták, ha hegesztés vagy egyéb éles fény miatt bevörösödik a szem, elvileg segít valamennyit.
Valószínűleg nem bírja a szemed az UV-t. Ha eddig a ragasztótól nem volt gond, én a helyedben a későbbiekben csak ragasztatnám a pillát. Természetesen gyógyulás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!