Ételintolerancia vizsgálat előtt diétátam mennyire baj?
Figyelt kérdés
Ma megyek vizsgálatra és most tudtam meg ,hogy nem szabadott volna kivonnom azokat az ételeket amiktől panaszom van. Közel 1 hónapja nem fogyasztom őket. Ez most azt jelenti ,hogy nem fogják kimutatni ,hogy esetleg erzékeny vagyok rájuk?szept. 28. 07:51
1/9 A kérdező kommentje:
Diétáztam*
szept. 28. 07:53
3/9 A kérdező kommentje:
Az megoldas ,hogy most még reggel eszek mindenből? Pl tej, glutén stb.
szept. 28. 08:18
4/9 anonim válasza:
Ha arra a típusra mész, ami százféle összetevőt mutat ki, az amúgy sem ér semmit.
De igen, tilos ilyenek előtt diétázni, szóval tetesd át vagy ne is menj el rá.
Milyen panaszok miatt mennél és pontosan milyen fajta teszt?
5/9 A kérdező kommentje:
46 ételt néznek meg majd. És pont ezekre volt tünetem( glutén laktóz tartalmú)
szept. 28. 08:41
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha most már eszem ezeket az felesleges? Ugy már nem mutatja ki?
szept. 28. 08:41
7/9 A kérdező kommentje:
Elmentem végül és megvannak az eredmények. Csak azért irom ki hatha valakinek segitek vele. Közel egy honapja nem ittam tejet de ennek ellenere kimutatta, hogy érzékeny vagyok rá tehát nem feltétlen ettől függ. De ezek csak az én tapasztalataim.
okt. 1. 20:59
8/9 anonim válasza:
Kimutatta a tejet. De lehet csomó mással is bajod van amit nem mutatott ki. A tejjel akkora a baj hogy igy is kijotr
9/9 anonim válasza:
Diéta alatt fals eredményt fogsz kapni, ezek az ételallergiás "csomagtesztek" meg szrt nem érnek :D
Aszerint nekem is van 20 féle allergiám, holott egy francokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!