Allegrát próbáltátok?
Kipróbáltad azóta? Segített?
Mert én is orrnyálkahártya duzzanatra (és állandó váladékcsorgas garatra) kezdtem el szedni. Egyébként is allergiás vagyok pillenre, porra, de az orrfolyás a fő ok ami miatt szedem. Nekem kicsit segít, eddig legalábbis úgy érzem. Mondjuk 24 órán át nem, de pár órára jobb.
Csak kérdés hogy megszűnik e, vagy szedni kell egész évben hogy kordában legyen tartva.
Orrsprayt neked írt fel az orvos? Ha igen milyet?
4
Dymistat es mometasont irt fel, szteroidos orrspray. Egyiket se bírtam, kabult voltam toluk.
A allegra nem segített. 4 napig szedtem, de semmi jót nem éreztem. Az orrom nagyon száraz és duzzadt. A fülemben levegőtlen a dobüreg. Azi Sandoz antibiotikumot írtak ki, egy dobozzal beszedtem, de az se segített. A lelki okat kell megszuntetnem. Ha azt meg tudom oldani akkor kigyogyulok ebbol. A gxogyszerek az okot nem szuntetik meg.
Neztem egy nagyon jo videot az allergiáról.
" Biologika allergia Roberto ". Megnézed youtubon?
A füledet nézték? Az orrod be van dugulva? Allegrán kívül próbáltál még valamit?
A fülem nekem is romlott a jobboldali,mert a jobboldali orr üreg az ami folyton folydogál hátra es közben dugul.
Ami a legrosszabb ebben hogy elrekedek mindig. Mert nekem csak a jobboldali hangszalag mozog.Nekem is antibiotikumot írtak fel mindig. Aktil Duo-t, volt amikor segített, de utóbb nem. Meg Mometason Sandoz - t írtak mellé.A duguláson szokott segíteni. De a váladék csorgáson nem. Sőt olyankor meginkább folyik. Mert megindítja a váladékot, de nem tud csak egy része orron keresztül távozni, a többi hátra folyik.
Engem borzasztóan megvisel hogy nincs hangom. Meg fáj a beszéd.
De nekem a torkom is gyulladt.
Viszont nem írnak fel rá semmit.
Mert sokszor kaptam antibiotikumot ami meg az immunrendszert gyengíti.
Bár nem tudom akkor mitől fogok meggyógyulni.
Én ettől vagyok depis.
S nem fordítva, hogy depresszió miatt van a betegség.
Nyaki gerincedet nézték már?
Jobbulást!
Orrmosot próbálj. Neilmed Sinis Rinse. Kb 7eft orrmosi, plusz a hozza szükséges só. Valamennyit segít. Meg vitamint kezdtem magasabb hatóanyagban szedni.
En 1 hónapja covidos is voltam. Előtte azt mondták nem tudnak a rekedtségen segíteni.
A kórházi bentlét alatt kapott gyulladáscsökkentőtől meg egyből jött fel sok váladék.
Akkor hirtelen jobb lett a hangom. De utána megint csak antibiotikumot kaptam, ami meg nem csinált semmit csak fulladasos köhögési rohamot.
A gyulladas meg nem múlt el a torkomról.
Feltételezem az orromból sem.
Ezért kinlódok még most is.
Cataflamot szedek meg allegrát.
Nem tudom hogy mikor jövök helyre.
De antibiotikumot meg nem merek szedni.
Igaz a kórházi rosszullét a vénába nagy mennyiség miatt történhetett meg plusz gyógyszer allergia. Mert a nyakam is full vörös lett tőle.
Azr nem értettem miért nem adtak akkor utána inkább gyulladas csökkentőt tovább.
4nap után hazaküldtek.
Már 3nap után megtették volna, de mivel volt ujabb fulladasos roham így még plusz 1nap bent maradtam.
Aznap úgy távoztam hogy újra jobban fájt a torkom.
Vérvételen voltál?.
Mert ha van gyulladas a szervezetedben akkor ennek semmi köze nincs a lelkedhez.
Inkább fordítva.
Betegség miatt depresszió.
Tényleg Jobbulást kívánok!
De járj utána.
Vérvételen voltam és nem mutwt gsulladást a CRP is alacsony. Nejed a vérben mi mjtatta a gyulladást?
Arc fül és nyakingerinc röntgent is csináltam. Egyik se mutatott semmit. Szerinted az arcüreg gyulladást mutatta volna?
Mometason orrsprayt használtál?
Az orrmosóba sima vizet teszel? Az nem kellemetlen? Segített neked?
Az egyik orrból atmegy a víz a másik orrba az orrmosáskor?
Stodal szirupot próbáltad már?
Köszönöm. Én is jobbulást kívánok neked.
Röntgenen voltál? A vérkép mutatott valamit? Az ige magas volt neked? Euzonofil milyen a véredben? Sok hisztamint termel a véred? Allergia vizsgálaton voltál?
Azt hitték, hogy alkergia miatt szaraz az orrom, de a vér nem mutatott allergiát. A légkondi többször kifujt és attól lett.
Az allegra cataflam segít?
A torkodra próbáltad az ISLA cukorkát? Nagyon jó, nekem csak az segített. A mézes a legjobb. Rekedtségre, köhögésre is van. Nezd meg, szerintem segítene.
Ha mar nem szedhetsz antibiotikumot, kiprobálhatnál természetes antibiotikumot. Kurkuma, gyömbér, fokhagyma, grapefruitmagcsepp, feketeköménymagolaj kapszula.
Stodal köptető.
Milyen vitaminokat szedsz? D vitamin, c vitamin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!